Coronapassport och Fit-For-Fly


Välkommen till Läkarhuset i hjärtat av Glada Hudik

Vi erbjuder privat specialistvård läkare, vaccinationer, företagshälsa, beauty spa wellness

och GHF green health food

LÄKARHUSET VÄSTERTULLLäkarhuset samarbetar med HEDDA CARE i Stockholm och TATAA BIOCENTER i Göteborg


Vi är stolta att kunna erbjuda provtagning inom rimligt avstånd men ändå snabb service. Provtagning kl 08-10 vardagar. Provet skickas (A) med Jetpak och lämnas nästa morgon till Tataa Biocenter för analys. Resultatet hanteras sedan av Hedda Care som också utfärdar reseintyg inom 36 timmar. Provet kan även (B) skickas med post, vilket ger väntetid men en låg transportkostnad. Analysen är den samma.


För närvarande har Region Gävleborg svarstider på 2-5 dagar för corona självtest och möjligheten att boka sig är begränsad. Vi har därför kunder som provtas vid Läkarhuset, om de varit i kontakt med corona-positiv person. men själva är symtomfria. Vi tar INTE emot personer med pågående symtom.


Coronapassport är en komplett sammanhållen logistik för PCR SARS-Cov2 test med olika vårdenheter länkade till Tataa Biocenter


Bokning på mail: doktor@drejare.comFIT FOR FLY

Medical Certificate for Air Travel "Fit-for-Fly" är ett reseintyg som vissa flygbolag och destinationsländer kräver. Vi erbjuder intyg för friska personer, vilket är kravet för att bli godkänd. Avgift 1.200 SEK.


Om resenären har behov av assistans, om det föreligger särskilda medicinska frågeställningar eller andra krav på en utförlig läkarbedömning, så tillkommer dessutom en klinisk läkarundersökning.


Bokning på mail: doktor@drejare.com