Läkare


Välkommen till Läkarhuset i hjärtat av Glada Hudik

Vi erbjuder privat specialistvård läkare, vaccinationer, företagshälsa, beauty spa wellness

och GHF green health food

LÄKARHUSET VÄSTERTULLLäkarhuset ger kvalificerad privatvård i en trivsam miljö och centralt läge. Alla våra verksamheter är inriktade på att hjälpa dig att må bra.


Vi erbjuder specialistvård, hälsokontroller, intyg, företagshälsa, avtal för privata sjukvårdspatienter samt hälso- och sjukvård i samarbete med Region Gävleborg.Husläkare

dr Anders Drejare

Leg läkare, specialist allmän medicin, företagsläkare

 

Vaccination- och mottagningssköterska

Sofi Olsson

Leg sjuksköterska


Ortoped

dr Anders Eriksson

Leg läkare, specialist i ortopedi

Framtiden på Läkarhuset


Med över 40 års läkarverksamhet i bagaget ser jag att det senaste åren blivit allt svårare få sjukvårdens ledning att stå upp för en klok och empatisk utveckling. Min uppfattning är att det beror delvis på bristande ekonomi men också pga okunskap om hur vi bättre kan ta vara på de resurser vi faktiskt har.


Jag ser genom företagshälsan att man kan samverka och ge goda resultat för såväl anställda som arbetsgivare då vi utgår från uppdraget och inte styrs av en stelbent byråkrati som placerat sig långt från kärnan.


Den skattefinanserade sjukvården räcker allt mindre för våra vardagsbehov, att ha kontakt med en egen läkare som känner dig och din familj. Läkare som inom primärvården står upp och tar ansvar, som faktiskt finns tillgängliga och inte byts ut varje vecka.


Mina ansträngningar nu i vinter är att skapa en helt privat vård vid Läkarhuset, att ge plats för kollegor som ser att detta kan ge möjlighet till att få vara läkare med fokus på just vårt uppdrag sedan urminnes tid: att trösta, lindra och bota. 


Anders Drejare