Vaccination

Drop-In tisdagar 16-18


      >  DUKORAL  Kolera drickvaccin slut hos leverantörern  <     

RS virus vaccin ABRYSVO finns tillgängligt och är framförallt avsett till kvinnor i slutet av graviditeten, så att bebisen redan vid förlossningen har skydd mot RS-virusinfektion och de känsliga första månaderna. Särkilt underburna barn är störst risk.


VATTKOPPOR som förälder vill man ha vaccinet till ett bra pris och att det är tillgängligt när barnet behöver - inte att det ska förskrivas på recept och beställas genom apotek! Vänd er gärna till Läkarhuset på mail eller telefon, vi brukar ha vaccin mot vattkoppor här på kliniken och dessutom mindre kostsamt för er.


MÄSSLING vaccin finns för närvarande inte tillgängligt från leverantören.


< ALLA VÅRA VACCINER - MYCKET MER ÄN BARA RESOR - läs här >


BÄLTROS

Två doser SHINGRIX för högsta skydd - vi erbjuder bästa pris !

Du sparar totalt fyrahundra kronor jfr VaccinDirekt Gävle och Doktor24 Söderhamn (!!) ... samtidigt som det äldre vaccinet ZOSTAVAX fortfarande kan göra nytta :) med en dos och till betydligt lägre kostnad.


HPV

Boka GARDASIL 9 hos oss - vi erbjuder bra pris !

Du sparar trehundra kronor per dos jfr VaccinDirekt Gävle och Doktor24 Söderhamn (!!)


DENGUE feber

Nytt vaccin QDENGA mot den vanligt förekommande och ibland allvarliga sjukdomen som sprids av myggor i Afrika, Asien, Mellan- och Sydamerika.

Du sparar totalt tusen kronor jfr VaccinDirekt Gävle (!!), QDENGA erbjuds inte av Doktor24 Söderhamn


LUNGINFLAMMATION

Det bästa vaccinet APEXNAR tar du hos oss. Du sparar hundra kronor per dos jfr VaccinDirekt Gävle och tvåhundra kronor jfr Doktor24 Söderhamn (!!)


RABIES

Du sparar trehundra kronor per dos jfr VaccinDirekt Gävle (!!), RABIES erbjuds inte av Doktor24 Söderhamn


Ovanstående prisjämförelser är daterade december 2023

Läkarhuset ger kvalificerad rådgivning om vaccination och reseprofylax.


Vi har alltid ett tjugotal olika vacciner i lager för att ge service till bästa pris och det är i princip alla de som behövs. SAMLA DINA VACCINATIONER PÅ ETT STÄLLE = hos oss. För vaccin mot Covid-19 hänvisas till Regionen.

 

Vaccinationskliniken etablerades 2008. Vi får förtroendet av tusentals människor från hela Hälsingland och sommarboende från hela Sverige, som ser fördelarna att vända sig till Läkarhuset. För dig som kund är det klokt att redan från början samla alla vaccinationer vid en klinik. Vi kan kostnadsfritt ge personlig information om dina tidigare vaccinationer här och råd. Vår vaccinationssköterska Sofi är uppdaterad.

 

BOKA gärna tid via mail vaccin@vastertull.se så kan vi förbereda er vaccination.


Har ni svårt att bestämma tid? Drop-in på tisdagar ett alternativ men kan innebära lite väntetid. Under semestertid och vid storhelger kan förekomma begränsningar, så om ni är osäker kontrollera alltid med vår hemsida att drop-in är tillgängligt.


OBS. Vänligen ta möjligheten att använda sittplatser inom hela lokalen på bottenvåningen för att hålla distans och minska ev smittorisk. För den som inte är komplett vaccinerad eller haft Covid-19 infektion rekommenderas munskydd inom Läkarhuset. Vi tillhandahåller munskydd.


Vaccination är alltid olämpligt vid feber, förkylning eller sjukdomskänsla - då ber vi er återkomma. Om ni avbokar av en anledning, ställer vi aldrig krav på avgift. För direkt uteblivna besök kan vi tyvärr inte prioritera att ge ny tid så snart som hen kanske önskar och ofta hänvisar vi till drop-in istället.< ALLA VÅRA VACCINER - MYCKET MER ÄN BARA RESOR - läs här >


ÖVERSIKT vaccin aktuella respektive världsdel


KVALITET är viktigt hela vägen för korrekt vaccination.


Rätt hantering av kyllådorna som kommer med flyg och bil, förvaring i förstklassiga kylskåp, korrekt information till kunden, säkert handhavande och att sedan vara tillgänglig för kontakt även efter vaccinationen.


Så mycket mer än att bara sticka folk.

Artikel om Svea Vaccin (Läkartidningen 2024-02-22)

Inga cockies eller reklam som spårar dig, tag gärna kontakt för info om vår policy