Vaccination

Drop-In tisdagar 16-18

RS virus vaccin AREXVY finns nu - en dos räcker, vi erbjuder bättre pris än både VaccinDirekt och Doktor24. Och vi har det på kliniken!


Folkhälsomyndigheten rekommenderar vaccination för personer över 75 år eller redan från 60 år vid medicinska risker som lungsjukdom, hjärt- och kärlsjukdom, diabetes, nedsatt immunförsvar samt lever- eller njursvikt.


RS virus vaccin ABRYSVO finns nu - är också tillgängligt för personer från 60 år. ABRYSVO är framförallt lämpligt till kvinnor i slutet av graviditeten, så att bebisen redan vid förlossningen har skydd mot RS-virusinfektion Barn vaccineras rutinmässigt vid 4 månders ålder på BVC, problemet är att de redan innan dess riskerar bli svårt sjuka i RSV infektion.


INFLUENSA vaccin för dig som är äldre eller tillhör en riskgrupp, erbjuder Regionen vaccin kostnadsfritt. De vaccinerar även mot Covid-19. Om du vaccinerar dig mot influensa hos oss kostar en dos 420 kr. Det är möjligt att skydda sig mot lunginflammation samtidigt, t ex APEXNAR, PREVENAR 13 eller PNEUMOVAX vaccin.


VATTKOPPOR som förälder vill man ha vaccinet till ett bra pris och att det är tillgängligt när barnet behöver - inte att det ska förskrivas på recept och beställas genom apotek! Vänd er gärna till Läkarhuset på mail eller telefon, vi brukar ha vaccin mot vattkoppor här på kliniken.


< ALLA VÅRA VACCINER - MYCKET MER ÄN BARA RESOR - läs här >


BÄLTROS

Två doser SHINGRIX för högsta skydd - vi erbjuder bästa pris !

Du sparar totalt fyrahundra kronor jfr VaccinDirekt Gävle och Doktor24 Söderhamn (!!) ... samtidigt som det äldre vaccinet ZOSTAVAX fortfarande kan göra nytta :) en dos och lägre pris.


HPV

Boka GARDASIL 9 hos oss - vi erbjuder bra pris !

Du sparar trehundra kronor per dos jfr VaccinDirekt Gävle och Doktor24 Söderhamn (!!)


DENGUE feber

Nytt vaccin QDENGA mot den vanligt förekommande och ibland allvarliga sjukdomen som sprids av myggor i Afrika, Asien, Mellan- och Sydamerika.

Du sparar totalt tusen kronor jfr VaccinDirekt Gävle (!!), QDENGA erbjuds inte av Doktor24 Söderhamn


LUNGINFLAMMATION

Det bästa vaccinet APEXNAR tar du hos oss. Du sparar hundra kronor per dos jfr VaccinDirekt Gävle och tvåhundra kronor jfr Doktor24 Söderhamn (!!)

Läkarhuset ger kvalificerad rådgivning om vaccination och reseprofylax.


Vi har alltid ett tjugotal olika vacciner i lager för att ge service till bästa pris och det är i princip all de som behövs. SAMLA DINA VACCINATIONER PÅ ETT STÄLLE = hos oss. För vaccin mot Covid-19 hänvisas till Regionen.

 

Vi etablerades 2008 och får förtroendet av tusentals människor från hela Hälsingland liksom sommarboende från hela Sverige, som ser fördelarna att vända sig till Läkarhuset. För dig som kund är det klokt att redan från början samla alla vaccinationer vid en klinik. Vi kan kostnadsfritt ge personlig information om dina tidigare vaccinationer och råd.

 

BOKA gärna tid via mail vaccin@vastertull.se så kan vi förbereda er vaccination.


Har ni svårt att bestämma tid? Drop-in på tisdagar ett alternativ men kan innebära lite väntetid. Under semestertid och vid storhelger kan förekomma begränsningar, så om ni är osäker kontrollera alltid med vår hemsida att drop-in är tillgängligt.


OBS. Vänligen ta möjligheten att använda sittplatser inom hela lokalen på bottenvåningen för att hålla distans och minska ev smittorisk. För den som inte är komplett vaccinerad eller haft Covid-19 infektion rekommenderas munskydd inom Läkarhuset. Vi tillhandahåller munskydd.


Vaccination är alltid olämpligt vid feber, förkylning eller sjukdomskänsla - då ber vi er återkomma. Om ni avbokar av en anledning, ställer vi aldrig krav på avgift. För direkt uteblivna besök kan vi tyvärr inte prioritera att ge ny tid så snart som personen i fråga kanske önskar.< ALLA VÅRA VACCINER - MYCKET MER ÄN BARA RESOR - läs här >


Inga cockies eller reklam som spårar dig, tag gärna kontakt för info om vår policy