Vaccination

Drop-In tisdagar 16-18

< ALLA VÅRA VACCINER - MYCKET MER ÄN BARA RESOR - läs här >


BÄLTROS

Två doser SHINGRIX för högsta skydd - vi erbjuder bra pris !

Du sparar totalt cirka fyrahundra kronor jfr VaccinDirekt (!?!)

... samtidigt som det äldre vaccinet ZOSTAVAX fortfarande gör nytta :)


HPV

Boka GARDASIL 9 hos oss - vi erbjuder bra pris !

Du sparar cirka trehundra kronor per dos jfr VaccinDirekt (!?!)


DENGUE feber

Nytt vaccin QDENGA mot den vanligt förekommande och ibland allvarliga sjukdomen som sprids av myggor i Afrika, Asien, Mellan- och Sydamerika.

Du sparar totalt cirka elvahundra kronor jfr VaccinDirekt (!?!)


Läkarhuset ger kvalificerad rådgivning om vaccination och reseprofylax.


Vi har alltid ett tjugotal olika vacciner i lager för att ge service till bästa pris och det är i princip all de som behövs. SAMLA DINA VACCINATIONER PÅ ETT STÄLLE = hos oss. För vaccin mot Covid-19 hänvisas till Regionen.

 

Vi etablerades 2008 och får förtroendet av tusentals människor från hela Hälsingland liksom sommarboende från hela Sverige, som ser fördelarna att vända sig till Läkarhuset. För dig som kund är det klokt att redan från början samla alla vaccinationer vid en klinik. Vi kan kostnadsfritt ge personlig information om dina tidigare vaccinationer och råd.

 

BOKA gärna tid via mail vaccin@vastertull.se så kan vi förbereda er vaccination.


Har ni svårt att bestämma tid? Drop-in på tisdagar ett alternativ men kan innebära lite väntetid. Under semestertid och vid storhelger kan förekomma begränsningar, så om ni är osäker kontrollera alltid med vår hemsida att drop-in är tillgängligt.


OBS. Vänligen ta möjligheten att använda sittplatser inom hela lokalen på bottenvåningen för att hålla distans och minska ev smittorisk. För den som inte är komplett vaccinerad eller haft Covid-19 infektion rekommenderas munskydd inom Läkarhuset. Vi tillhandahåller munskydd.


Vaccination är alltid olämpligt vid feber, förkylning eller sjukdomskänsla - då ber vi er återkomma. Om ni avbokar av en anledning, ställer vi aldrig krav på avgift. För direkt uteblivna besök kan vi tyvärr inte prioritera att ge ny tid så snart som personen i fråga kanske önskar.< ALLA VÅRA VACCINER - MYCKET MER ÄN BARA RESOR - läs här >


Inga cockies eller reklam som spårar dig, tag gärna kontakt för info om vår policy