Vaccination


Välkommen till Läkarhuset i hjärtat av Glada Hudik

Vi erbjuder privat specialistvård läkare, vaccinationer, företagshälsa,

beauty spa wellness och GHF green health food

Drop-In tisdagar 16-18

OBS > Specialerbjudande: passa på att komplettera ditt skydd < OBS


Stelkramp 200 kr (380 kr Stekramp inklusive polio 300 kr (550 kr Hepatit A 300 kr vuxen (500 kr) Japansk Encefalit 900 kr (1.240 kr Tyfoid 300 kr (460 kr)


Så långt lagret räcker (ordinarie priser inom parentes)


> MUNSKYDD <

Alla kunder, patienter och andra besökare erbjuds gratis munskydd, när ni stiger innanför entrén till Läkarhuset. Nu är detta obligatoriskt i våra lokaler; även för dig som haft Covid-19, har antikroppar eller är vaccinerad. Ta hänsyn, stoppa smittan!Corona snabbtest och antikroppar

Privatpersoner: Läs gärna på 1177.se. Läkarhuset Västertull erbjuder snabbtest för Coronavirus antigen liksom antikroppstest efter Covid-19, både IgM och IgG samtidigt.


Företag: ALERT Företagshälsa erbjuder snabbtest för Coronavirus antigen, PCR test expresservice; antikroppstest efter Covid-19, svar direkt både IgM och IgG samt intyg.


Företagshälsan erbjuder även dessa tester på plats ute hos våra företagskunder.


COVID-19 vaccin

Redan i mellandagarna startade vaccinationerna tillgängligt och först ut var äldre personer på vårdboende och de som har hemtjänst. Vi är nu i fas 2 som omfattar äldre och vissa riskgrupper samt vårdpersonal. Tyvärr har vaccinationerna fördröjts pga bristande vaccinleveranser. LÄS MERA


Läkarhuset  och ALERT Företagshälsa har kontakt med Region Gävleborg och vi erbjuder oss att ge tusentals doser, framförallt ute på din arbetsplats.Bältrosvaccin

NYTT två doser SHINGRIX för högsta skydd - vi erbjuder bästa pris !

Du sparar totalt mer än åttahundra kronor jfr VaccinDirekt (!?!)

... samtidigt som det äldre vaccinet ZOSTAVAX fortfarande gör nytta :)Läkarhuset ger kvalificerad rådgivning om vaccination och reseprofylax.

Vi har närmare ett tjugotal olika vacciner i lager och det är i princip alla som behövs, för att ge service till bästa pris.

 

Vi har funnits över tio år och får förtroendet av tusentals människor från hela Hälsingland.

För dig som kund är det klokt att redan från början samla alla vaccinationer vid en klinik.

 

BOKA gärna tid via mail vaccin@vastertull.se så kan vi förbereda er vaccination.

Har ni svårt att bestämma tid? Drop-in på tisdagar ett alternativ men ibland innebär det också lite väntetid. Vi har då öppet kl 16 - 18. Under semestertid och vid storhelger är det begränsningar, så om ni är osäker kontrollera alltid med vår hemsida.


OBS. Vänligen ta möjligheten att använda sittplatser inom hela lokalen på bottenvåningen för att hålla distans och minska ev smittrisk. Obligatoriskt med munskydd inom Läkarhuset. Vaccination är alltid olämpligt vid feber, förkylning eller sjukdomskänsla - då ber vi er återkomma.


ALLA VÅRA VACCINER - MYCKET MER ÄN BARA RESOR


CORONA och RESEINTYG: OBS

PCR test SARS-Cov2 och immuntest antikroppar Covid-19 utförs av ALERT Företagshälsa efter överenskommelse vid beställning från kundföretag. Regionen har nu tagit bort möjligheten att få det gjort utan medicisnk orsak.


Snabb test SARS-Cov2 (antigentest) utförs för privatpersoner genom Läkarhuset Västertull och till företag av ALERT Företagshälsa, efter överenskommelse ute på arbetsplatsen. Svar inom 20 minuter.FIT-FOR-FLY

Medical Certificate for Air Travel "Fit-for-Fly" är ett reseintyg som vissa flygbolag och destinationsländer kräver. Det fungerar klockrent och vi har hjälpt många att resa till familj och anhöriga främst i Thailand.


Pris 1.200 kr, barn upp till 12 år 800 kr och aktiv buddistmunk 600 kr.

OBS ev virustest kan tillkomma, hör med  resebolag och destination!


ERBJUDANDE från april månad: Vi har sänkt priser på antigentest med 300 kronor, både för privatpersoner och företag.


Vid utfärdande av reseintyg "Fit-For-Fly", erbjuder vi dem som även behöver Covid-19 test för resa ytterligare rabatt:


Covid-19 antigen test 1.200 SEK och Medical Certificate 400 kr (= rabatt totalt 400 kr). Om du gör Fit-For-Fly Medical Certificate samtidigt kostar det då 800 kr (= rabatt 400 kr) och barn upp till 12 år som reser tillsammans med vuxen 400 kr (= rabatt 400 kr). Aktiv buddhistmunk kostar Covid-19 antigentest och Fit-For-Fly totalt 1.600 SEK (rabatt 600 kr)

Vårt antigen Covid-19 test hittar 99% av SARS-CoV2 virus och är därför nästan lika bra som PCR-test. Testen görs på Läkarhuset och svar inom 20 minuter.


Vi utför på vardagar även PCR-test som skickas till Lab i Göteborg, men det är dyrt och tar drygt en dag extra innan intyg är tillgängligt on-line. Fördelen är att du inte behöver åka till storstadsområdet i förväg.

Drottninggatan 11

824 30 HUDIKSVALL


Tfn  0650 - 126 20

Fax  0650 - 162 70