Vaccination
Måndag
09:00 - 15:00
Tisdag
10:00 - 18:00
Onsdag
08:00 - 15:00
Torsdag
08:00 - 12:00
Fredag
08:00 - 15:00
Lördag - Söndag
Stängt

Drop-In tisdagar 16-18


Influensa? Javisst, det blev många insjuknade som man förutsåg men kanske fler kunde ha vaccinerat sig? Ofta tar influensan om under februari - mars, så om du inte hunnit ännu är det klokt att kontakta oss när vi öppnar 11 januari. Pris 350 kr/dos. De som tog sin dos i november, kan behöva en booster. Influensa sänker immunförsvaret och ökar risk Covid-19.

Bältrosvaccin

NYTT två doser SHINGRIX för högsta skydd - vi erbjuder bästa pris !

Du sparar totalt cirka sexhundra kronor jfr VaccinDirekt (!?!)

... samtidigt som det äldre vaccinet ZOSTAVAX fortfarande gör nytta :)


HPV

Boka GARDASIL 9 hos oss - vi erbjuder bästa pris !

Du sparar cirka trehundra kronor per dos jfr VaccinDirekt (!?!)


Läkarhuset ger kvalificerad rådgivning om vaccination och reseprofylax.

Vi har alltid ett tjugotal olika vacciner i lager för att ge service till bästa pris och det är i princip all de som behövs. SAMLA DINA VACCINATIONER PÅ ETT STÄLLE = hos oss.

 

Vi etablerades 2008 och får förtroendet av tusentals människor från hela Hälsingland.

För dig som kund är det klokt att redan från början samla alla vaccinationer vid en klinik.

 

BOKA gärna tid via mail vaccin@vastertull.se så kan vi förbereda er vaccination.

Har ni svårt att bestämma tid? Drop-in på tisdagar ett alternativ men ibland innebär det också lite väntetid. Vi har då öppet kl 16 - 18. Under semestertid och vid storhelger är det begränsningar, så om ni är osäker kontrollera alltid med vår hemsida.


OBS. Vänligen ta möjligheten att använda sittplatser inom hela lokalen på bottenvåningen för att hålla distans och minska ev smittrisk. Vi erbjuder gratis högkvalitativa munskydd till alla vuxna och ungdomar. För den som inte är komplett vaccinerad eller haft Covid-19 infektion med efterföljande antikroppar, är det obligatoriskt med munskydd inom Läkarhuset. Vi tillhandahåller med munskydd av kirurgisk kvalitet. Vaccination är alltid olämpligt vid feber, förkylning eller sjukdomskänsla - då ber vi er återkomma. Om ni avbokar av en anledning, ställer vi aldrig krav på avgift.


ALLA VÅRA VACCINER - MYCKET MER ÄN BARA RESORCOVID tester på kliniken och intyg

Tillsvidare utfärdar vi inga reseintyg - hänvisar till andra aktörer. Det är lltför stor osäkerhet vad som gäller för utlandsresor och förutsättningarna ändras fort !!


OBS i samband med helgerna utför inte heller ALERT Företagshälsa PCR-test. Har ni möjlighet ta test i Stockholm inför resa, så hänvisar vi till vår samarbetsspartner heddacare.se. På nätet hittar du flera aktörer som erbjuder tester, även på Arlanda förstås men var ute i god tid. Pga köer har flera resenärer olyckligtvis missat sina flyg.


Läs gärna på 1177.se   Ska du resa inom EU?  Vaccinpass

Drottninggatan 11

824 30 HUDIKSVALL


Tfn  0650 - 126 20

Fax  0650 - 162 70