Vaccination

Influensa? Javisst, vi har vaccin mot säsongsinfluensa! 350 kr/dos


JUST NU: FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN 2021-11-05  "Nu börjar vaccinationerna mot säsongsinfluensa
I år startar de allmänna vaccinationerna mot säsongsinfluensan den 9 november, och under de två första veckorna kommer personer i riskgrupper att prioriteras. Det finns risk att influensaepidemin blir intensiv, och på grund av den rådande covid-19-pandemin är vaccination extra viktig."


JUST NU: Vid utlandsvaccination erbjuder vi GRATIS drickvaccin mot turistdiarre DUKORAL två-dos


Bältrosvaccin

NYTT två doser SHINGRIX för högsta skydd - vi erbjuder bästa pris !

Du sparar totalt cirka sexhundra kronor jfr VaccinDirekt (!?!)

... samtidigt som det äldre vaccinet ZOSTAVAX fortfarande gör nytta :)


HPV

Boka GARDASIL 9 hos oss - vi erbjuder bästa pris !

Du sparar cirka trehundra kronor per dos jfr VaccinDirekt (!?!)


Läkarhuset ger kvalificerad rådgivning om vaccination och reseprofylax.

Vi har alltid ett tjugotal olika vacciner i lager för att ge service till bästa pris och det är i princip vad som behövs.

 

Vi etablerades 2008 och får förtroendet av tusentals människor från hela Hälsingland.

För dig som kund är det klokt att redan från början samla alla vaccinationer vid en klinik.

 

BOKA gärna tid via mail vaccin@vastertull.se så kan vi förbereda er vaccination.

Har ni svårt att bestämma tid? Drop-in på tisdagar ett alternativ men ibland innebär det också lite väntetid. Vi har då öppet kl 16 - 18. Under semestertid och vid storhelger är det begränsningar, så om ni är osäker kontrollera alltid med vår hemsida.


OBS. Vänligen ta möjligheten att använda sittplatser inom hela lokalen på bottenvåningen för att hålla distans och minska ev smittrisk. Vi erbjuder gratis högkvalitativa munskydd till alla vuxna och ungdomar. För den som inte är komplett vaccinerad eller haft Covid-19 infektion med efterföljande antikroppar, är det obligatoriskt med munskydd inom Läkarhuset. Vaccination är alltid olämpligt vid feber, förkylning eller sjukdomskänsla - då ber vi er återkomma. Om ni avbokar av en anledning, ställer vi aldrig krav på avgift.


ALLA VÅRA VACCINER - MYCKET MER ÄN BARA RESORCOVID tester på kliniken och intyg

För närvarande erbjuder våra intyg inte QR-kod


Covid-19 antigen test, vårt är nästan lika bra som PCR-test. Testen som görs på Läkarhuset är av högsta valitet. Ni får svar efter 20 minuter, pris 1.200 kr. Det tillkommer 500 kr för Medical Certificate, dvs reseintyg. Barn upp till 18 års ålder och som reser med vuxen vilken också testats här, får 400 kr rabatt på totalsumman.


Covid-19 antikroppar IgM IgG testas och analys sker vid besöket och pris 700 kr.


Läkarhuset utfärdar intyg efter genomförd vaccination mot Covid-19, under förutsättning att dokumentation lämnas - dvs utdrag från din journal från 1177.se - pris 1.200 kr


Läkarhuset utfärdar intyg efter Covid-19 sjukdom, under förutsättning att dokumentation lämnas - dvs provsvar på positiv SARS-CoV2 test från din journal på 1177.se - pris 1.200 kr


Vi har ett paket med test antigen och antikroppar inkluderande Medical Certificate samt intyg efter vaccination och/eller genomgången Covid-19 sjukdom. Fråga om pris och bokning: sköterska Läkarhuset eller ring 0650-126 20.


ALERT Företagshälsa utför på vardagar även PCR-test som skickas till Lab i Göteborg. Vi riktar oss inte i första hand till privatpersoner då det är dyrare och intyget blir tillgängligt on-line kvällen efter. Har ni möjlighet ta test i Stockholm inför resa, så hänvisar vi till vår samarbetsspartner heddacare.se


Läs gärna på 1177.se   Ska du resa inom EU?  Vaccinpass

Drottninggatan 11

824 30 HUDIKSVALL


Tfn  0650 - 126 20

Fax  0650 - 162 70