Vaccination


Välkommen till Läkarhuset i hjärtat av Glada Hudik

Vi erbjuder privat specialistvård läkare, vaccinationer, företagshälsa, beauty spa wellness

och GHF green health food

LÄKARHUSET VÄSTERTULLDrop-In stängt över helgerna, öppnar 26/1

Nu efter helgerna har vi viss vaccinationsverksamhet. Maila vaccin@vastertull.se eller lämna meddelande 0650-126 20 så kan ni boka sedan.

INFLUENSA vaccin

Skydda dig mot säsongsinfluensa - vi erbjuder Vaxigrip Tetra 300 kr/dos.

I första hand vaccineras äldre personer och andra riskgrupper men det är av värde att vaccinera även övriga, för att minska den allmänna smittspridningen i samhället och därmed även belastningen på vården


Influensan brukar rusa upp in på nya året, så det är inte försent att vaccinera sig. Vi har några doser kvar.


Immuntest Corona

Privatpersoner: se i första hand på 1177.se (Regionen gör inga tester nu)

Företag: ALERT Företagshälsa erbjuder immuntest på plats - klokt att följa upp exponering och immunsvar på gruppnivå över tid. Svar och sammanställning lämnas vid testtillfället.


COVID-19 vaccin

Redan i mellandagarna var vaccin tillgängligt och först ut är äldre personer på vårdboende och de som har hemtjänst, samt eventuellt personal eller närstående.

Fas 2 omfattar 70+, personer med stöd enligt LSS och vårdpersonal. Fas 3 övriga riskgrupper.Den allmänna vaccinationen mot Covid-19, dvs Fas 4 för icke riskgrupper kan i bästa fall förväntas börja från april månad. Om vi räknar med en täckning på 70% av den vuxna befolkningen (minst 10 miljoner doser) och om vården orkat distribuera minst 80 tusen doser varje vardag efter årsskiftet, är det klart till sommaren. LÄS MERA


Läkarhuset  och ALERT Företagshälsa har kommunicerat med nye hälso- och sjukvårdsdirektören Johan Kaarme, Gävle om våra möjligheter att hjälpa till i programmet för Covid-19 vaccination.

Biträdande hälso- och sjukvårdsdirektör Tina Mansson Söderlund, tidigare socialchef i Bollnäs räknar med att anlita privata vårdgivare till våren när är dags att vaccinera den breda allmänheten, enligt SvD (30/12). Tina har på mail (8/1) till ALERT Företagshälsa infomerat om att man kommande vecka inledera förberedelser att involvera externa resurser, ett besked som vi  välkomnar.SHINGRIX bältrosvaccin

NYTT två doser för högsta skydd - vi erbjuder bästa pris !

... samtidigt som det äldre vaccinet ZOSTAVAX fortfarande gör nytta :)Läkarhuset ger kvalificerad rådgivning om vaccination och reseprofylax.

Vi har närmare ett tjugotal olika vacciner i lager och det är i princip alla som behövs, för att ge service till bästa pris.

 

Vi har funnits över tio år och får förtroendet av tusentals människor från hela Hälsingland.

För dig som kund är det klokt att redan från början samla alla vaccinationer vid en klinik.

 

BOKA gärna tid via mail vaccin@vastertull.se så kan vi förbereda er vaccination.

Har ni svårt att bestämma tid? Drop-in på tisdagar ett alternativ men ibland innebär det också lite väntetid. Vi har då öppet kl 16 - 18. Under semestertid och vid storhelger är det begränsningar, så om ni är osäker kontrollera alltid med vår hemsida. Drop-In stängt och öppnar 26/1 -21


OBS. Vänligen ta möjligheten att använda sittplatser inom hela lokalen på bottenvåningen för att hålla distans och minska ev smittrisk. Vaccination är alltid olämpligt vid feber, förkylning eller sjukdomskänsla - då ber vi er återkomma.


ALLA VÅRA VACCINER - MYCKET MER ÄN BARA RESOR


CORONA och RESEINTYG: OBS

PCR test SARS-Cov2 och immuntest ak-Covid utförs av ALERT Företagshälsa efter överenskommelse vid beställning från kundföretag.


Medical Certificate for Air Travel "Fit-for-Fly" är ett reseintyg som vissa flygbolag och destinationsländer kräver. Det har fungerat klockrent och vi har hjälpt många att resa till familj och anhöriga främst i Thailand. Just nu erbjuder vi inte detta men kontakta oss från 22 januari.Drottninggatan 11

824 30 HUDIKSVALL


Tfn  0650 - 126 20

Fax  0650 - 162 70